1. Yleistä

Nämä tilausehdot koskevat kaikkia tilauksia, jotka on tehty verkkosivuston paranemisenavain.fi kautta. Tilausehdot määrittelevät ehdot, joilla tuotteita ja palveluita tarjotaan myyntiin. Vierailemalla ja tekemällä tilauksen tällä verkkosivustolla hyväksyt nämä ehdot.

2. Tuotteet ja Palvelut

Paranemisen Avain tarjoaa digitaalisen oppimisen sisältöä, kuten verkkokursseja ja valmennuksia, joita voidaan käyttää verkon välityksellä. Kaikki verkkokurssit toimitetaan digitaalisessa muodossa ja ne ovat saatavilla heti maksun jälkeen.

3. Tilaaminen

Tilauksen tekeminen tapahtuu verkkosivustomme kautta. Asiakas sitoutuu antamaan oikeat ja täydelliset tiedot tilauksen yhteydessä. Kun tilaus on tehty ja maksu suoritettu, saat sähköpostivahvistuksen tilauksestasi, joka sisältää tilauksen tiedot ja pääsyn verkkokurssille.

4. Hinnat ja Maksaminen

Kaikki hinnat verkkosivustollamme ovat ilmoitettu euroina (€) ja ne sisältävät arvonlisäveron (ALV). Maksaminen tapahtuu suojatun maksujärjestelmän kautta, ja hyväksymme useita maksutapoja, kuten luottokortit ja verkkopankkimaksut Paytrailin kautta.

4.1 Maksutavat

Hyväksymme seuraavat maksutavat:

  • Luottokortit (Visa, MasterCard)
  • Verkkopankkimaksut (Suomen pankit Paytrailin kautta)

5. Toimitus

Koska kyseessä ovat digitaaliset tuotteet, toimitus tapahtuu sähköisesti. Saat pääsyn ostamaasi verkkokurssiin heti maksun vahvistuksen jälkeen sähköpostitse toimitetulla linkillä. Linkin kautta pääset kirjautumaan ja aloittamaan kurssin.

6. Peruutusoikeus ja Palautukset

6.1 Digitaaliset Tuotteet

Koska myymme digitaalisia tuotteita, kuten verkkokursseja, joihin pääsy myönnetään heti maksun jälkeen, näillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Suostumalla näihin ehtoihin hyväksyt, että digitaalisten tuotteiden osto on lopullinen.

6.2 Erityistapaukset

Jos kohtaat teknisiä ongelmia tai et ole tyytyväinen ostokseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa ostosta. Pyrimme ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman pian ja harkitsemme palautuksia tapauskohtaisesti.

7. Käyttöehdot

Kun ostat verkkokurssin, saat henkilökohtaisen, ei-siirrettävän käyttöoikeuden kurssisisältöön. Sisältöä ei saa jakaa, jälleenmyydä tai kopioida. Kaikki oikeudet sisältöön pidätetään.

8. Tietosuoja

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja sitoudumme suojaamaan henkilötietosi. Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme löydät tietosuojasivultamme.

9. Muutokset Ehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä tilausehtoja milloin tahansa. Tilausta tehdessäsi hyväksyt sillä hetkellä voimassa olevat tilausehdot.

10. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tilausehdoista tai tarvitset apua tilauksen tekemisessä, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tiedoilla: