Ale!

Paranemisen avain verkkokurssi

(5 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 247,00 €.Nykyinen hinta on: 67,00 €.

Mitä on Paranemisen Avain?

Paranemisen Avain on vuonna 2001 kehitetty stressinhallintamenetelmä, jonka avulla ihmiset ympäri maailmaa ovat lievittäneet stressiään pysyvästi ja menestyksekkäästi. Nyt voit oppia tämän menetelmän omatoimisesti verkkokurssillamme.

Mitä kurssi sisältää?

 • Video-oppitunnit: Selkeät ja informatiiviset videot auttavat sinua ymmärtämään stressinhallinnan perusteita ja Paranemisen Avaimen soveltamista käytäntöön.
 • Harjoitustehtävät: Käytännön harjoitukset auttavat sinua omaksumaan stressinhallintatekniikat osaksi päivittäistä elämääsi.

Kuvaus

Taltuta stressi tehokkaasti!

Haluatko lievittää stressiäsi ja parantaa terveyttäsi?

Paranemisen avain- harjoitus auttaa sinua:

 • Vahvistamaan fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi
 • Parantamaan ihmissuhteidesi laatua
 • Tehostamaan yöuniasi
 • Lisäämään energiaasi ja jaksamistasi
 • Saavuttamaan enemmän vähemmällä

Tule mukaan Paranemisen Avain -verkkokurssille ja opi:

 • Tunnistamaan haitallisen stressin
 • Vahvistamaan päivittäistä palautumistasi
 • Tehokkaat stressinhallintatekniikat, joita voit soveltaa jokapäiväisessä elämässäsi

Valmistaudu ottamaan ensimmäinen askel kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää!

Kokemuksia Paranemisen avaimesta

Katso palautteet!

5 arviota tuotteelle Paranemisen avain verkkokurssi

 1. Nainen, Keski-Suomi

  Olen nyt tehnyt kolmesti päivässä avaimia ja olo tuntuu  hyvältä, enkä
  ole kiukkuillut. Osaan suhtautua huumorilla pieniin sutkauksiin.
  Olin viikonloppuna sukujuhlissa, joissa aina koin voimakkaita
  paniikkikohtauksia niin nyt niitä ei ollut enkä vatvonut asioita kun
  tultiin pois. Minulla oli hyvä ja iloinen olo, kun tultiin kotiin.
  Jatkuva päänsärky on helpottunut. Olin ensi varauksellinen
  aloittaessani avaimia, mutta nyt olen iloinen, kun olen tehnyt niitä
  ja kokenut paranemisen alkaneen.

 2. Kolmen lapsen äiti 

  Hei. Löysin sinun nettisivut maanantaina (nyt on keskiviikko). Olo oli  tuolloin ihan kamala ja aloin etsiä netistä tietoa millä voisin itseäni auttaa. Minulla on takana kaksi ja puoli vuotta psykoterapia työskentelyä. Jatkan terapiaani vielä syksyyn asti. Olen tiedostanut, että aika loppuu kesken ja terapiatyöni jää kriittiseen vaiheeseen, mutta korkeiden hintojen vuoksi joudun sen syksyllä lopettamaan.

  Miia, haluan lausua sinulle kiitokset siitä mitä olet nettiin ladannut. Olen nyt muutaman päivän harjoitellut paranemisenavain harjoitetta. Olen youtubesta katsonut sinun videoita yms.  Nyt tuntuu että minä voin oikeasti jonakin päivänä löytää sen rauhan, joka sinusta huokuu. Minä olen ollut vuosia todella lukossa. Olen ollut samanlainen suorittaja, kuin sinä olet ollut. Siitä tavasta olen oppinut eroon terapeuttini avulla. Iso ongelmani on ollut Se etten osaa itkeä. Kun olen surullinen minä en saa kyyneleitä tulemaan ja Se johtaa kamalaan olotilaan ja lopulta olen vihan ympäröimä. Tämä sinun harjoite on saanut minun kyynelkanavat auki, kiitos. Tein juuri harjoitetta ja itkin. Se helpotti valtavasti, koska suru ei jäänyt möykyksi sisälleni. Voit varmasti ymmärtää miten onnellinen ja toiveikas olen itseni toipumisen suhteen tämän myötä.

 3. Nuori mies, 16 v. , krooninen väsymysoireyhtymä

  Hei! Olen tehnyt pari päivää harjoituksia. Tämä on aivan uskomatonta! En ole kokenut tälläistä rentoa oloa koskaan! Tuntuu kuin edessä olevat haasteetkin jotka tuntuivat hetki sitten stressaaville eivät tunnut nyt ollenkaan. Tämä todella toimii! Nimenomaan juuri sydämentason ongelmiin. Kohta olen lukenut kirjankin loppuun. Nuori mies, 16 v. , krooninen väsymysoireyhtymä

 4. Nainen, 37 v.

  Tutustuin Paranemisen avaimeen viime keväänä ja löysin siitä selkeän työkalun asioiden, tunteiden ja tilanteiden kohtaamiseen. Avaimen avulla olen saanut selkeyttä pinnalla olevien haasteiden takana oleviin sydämen tason asioihin. On ollut vapauttavaa huomata, kuinka tunteet ja muistikuvat lieventyvät ja konkreettisesti muuttuvat helpottaen elämää.

 5. Nainen 27 v.

  Kuusi viikkoa sitten psykiatri teetti minulla masennustestin. Pistemääräni oli suuri ja minulla todettiin keskivaikea masennus.

  Tänään samainen psykiatri teetti saman testin ja pistemäärä oli 3, ei siis minkäänasteista masennusta jäljellä. Olen saanut vähintään lievän masennuksen pistemäärän jatkuvasti vuodesta 2009 alkaen. Se on nyt ohi! Kiitos Paranemisen avaimen! Olen terve, ja olen ONNELLINEN ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti ja aidosti!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *