Stressi vei Miia Huitilta terveyden, ja elämänhalukin oli kadota. Viime hetkellä entinen uraohjus löysi avun, pääsi suorituspaineistaan ja parani. Hän innostui auttamaan työkseen myös muita ja jakaa nyt kokemaansa.

Teksti: Eeva-lehti 29.11.2016

Onko liiallinen stressi vaarantamassa sinun terveytesi, ihmissuhteesi ja elämänilosi? Näin ei tarvitse olla!

Tervetuloa Paranemisen Avaimen verkkokurssille – ota askel pysyvään stressinhallintaan ja opi Paranemisen avain -harjoitus osaksi arkeasi. Tämä harjoitus auttoi minua ja pelasti lopulta elämäni. Haluan jakaa se nyt sinulle.

Mitä on Paranemisen Avain?

Paranemisen Avain on vuonna 2001 kehitetty stressinhallintamenetelmä, jonka avulla ihmiset ympäri maailmaa ovat lievittäneet stressiään pysyvästi ja menestyksekkäästi. Nyt voit oppia tämän menetelmän omatoimisesti verkkokurssillamme.

Miksi valita tämä verkkokurssi?

Saat opetella omassa rauhassasi työkalun, joka on tehokas erityisesti stressiin ja ahdistukseen. Jos olet uupumuksen rajoilla ja stressikuorma tuntuu liialliselle, tämän verkkokurssin avulla voit huomata muutoksen parempaan jo muutamassa viikossa esimerksiksi lisääntyneenä mielenrauhana ja elämänilona, parempina yöunina sekä kohentuneina ihmissuhteina.

Mitä kurssi sisältää?

  • 7 kpl noin 10 min videoita, jotka attavat sinua ymmärtämään stressinhallinnan perusteita ja Paranemisen Avaimen soveltamista käytäntöön.
  • Käytännön harjoitukset auttavat sinua omaksumaan stressinhallintatekniikat osaksi päivittäistä elämääsi.

Haluatko lievittää stressiäsi ja vahvistaa terveyttäsi?

Paranemisen avain -harjoitus auttaa sinua:

  • Vahvistamaan fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi
  • Parantamaan ihmissuhteidesi laatua
  • Tehostamaan yöuniasi
  • Lisäämään energiaasi ja jaksamistasi
  • Saavuttamaan enemmän vähemmällä

Tule mukaan Paranemisen Avain -verkkokurssille ja opit:

  • Tunnistamaan haitallisen stressin
  • Vahvistamaan päivittäistä palautumistasi
  • Tehokkaat stressinhallintatekniikat, joita voit soveltaa jokapäiväisessä elämässäsi

Valmistaudu ottamaan ensimmäinen askel kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää!

Valmentajasi Miia

Miia on entinen pankinjohtaja ja henkilökonsultti ja hänen työnantajiaan ovat olleet mm. Sampo Pankki ja Mercuri Urval. Miia Huitti on perustanut Onnellisuustutkimusinsituutin.

Omakohtainen kokemus burnoutista pakotti Miian pysähtymään ja etsimään ratkaisuja kestävään onnistumiseen. Miian oma kokemus on tuonut vahvan taustan valmentajana toimimiseen.

Miian valmennukset ovat osallistavia ja innostavia ja jopa hauskoja! Ne sisältävät uusinta tutkimustietoa stressistä ja onnellisuudesta sekä tehokkaita arkeen sovellettavia työkaluja ja rutiineja haitallisen stressin lievittämiseen ja onnellisuuden vahvistamiseen. Miian valmennukset tarjoavat työkaluja niin yksilölle kuin koko työyhteisölle kestävämmän työarjen rakentamiseen. Palautumisen ei tarvitse tapahtua vasta viikonloppuna tai seuraavalla lomalla.

Miia on koulutukseltaan KTM, HuK, sertifioitu stressivalmentaja, sekä Happiness Practice Facilitator™. Hän on opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa ja kirjoittanut kirjan Stressikupla (Viisas Elämä Oy, 2016) sekä ollut yhtenä kirjoittajana kirjoissa Tunnelukutaito (Minea 2023) ja Paremman työelämän opas (Minea 2022).

Kokemuksia Paranemisen avaimesta

Olen tehnyt pari päivää harjoituksia. Tämä on aivan uskomatonta! En ole kokenut tälläistä rentoa oloa koskaan! Tuntuu kuin edessä olevat haasteetkin jotka tuntuivat hetki sitten stressaaville eivät tunnut nyt ollenkaan. Tämä todella toimii! Nimenomaan juuri sydämentason ongelmiin. Kohta olen lukenut kirjankin loppuun.

Nuori mies, 16 v. , krooninen väsymysoireyhtymä

Tutustuin Paranemisen avaimeen viime keväänä ja löysin siitä selkeän työkalun asioiden, tunteiden ja tilanteiden kohtaamiseen. Avaimen avulla olen saanut selkeyttä pinnalla olevien haasteiden takana oleviin sydämen tason asioihin. On ollut vapauttavaa huomata, kuinka tunteet ja muistikuvat lieventyvät ja konkreettisesti muuttuvat helpottaen elämää.

Nainen, 37 v.

Kokemuksia

”Haluan nyt kertoa sinulle 4-vuotiaan tyttäreni tilanteesta. Hän on erityisherkkä ja kuormittuu helposti. Tämä näkyy rajuina tunteen purkauksina ja väkivaltaisena käytöksenä. Tein keväällä ohjeesi mukaan jonkin aikaa Paranemisen avainta kohdistaen sen häneen. Muutaman kerran jälkeen huomasin lievää paranemista näissä hankalissa tilanteissa. Ne mm. menivät nopeammin ohi, eikä niitä tilanteita tullut niin usein. Olin itse jotenkin niin väsynyt ja uupunut keväällä, että harjoituksen teko vain jäi.

Tilanne jatkui hyvänä kesän, mutta paheni elokuussa niin, että saimme lähetteen perheneuvolaan psykologisiin testeihin ym. näiden raivokohtausten vuoksi.

Muistin Paranemisen avaimen ja aloitin sen tekemisen kohdistaen hoidon tällä kertaa itseeni. Olen tehnyt Paranemisen avainta nyt kolmen viikon ajan 3x/pvä. Tyttäreni ei ole saanut ainuttakaan raivokohtausta tms. pian kahteen viikkoon! Olen suunnattoman onnellinen tästä! Elämämme on muuttunut aivan toiseksi, kun enää ei tavitse pelätä lapsen raivareita itsensä tai sivullisten vuoksi. Meillä on niin rauhallista ja seesteistä nykyään, että jaksan hämmästellä sitä joka päivä. Ja olla kiitollinen siitä. Psykologin tapaamiset 1x/vko muutettiin viime kerralla niin, että tapaamme kuukauden kuluttua ja mietimme tarvitaanko käyntejä enää. Uskomatonta!”
Nainen 37 v.

” Kuusi viikkoa sitten psykiatri teetti minulla masennustestin. Pistemääräni oli suuri ja minulla todettiin keskivaikea masennus.

Tänään samainen psykiatri teetti saman testin ja pistemäärä oli 3, ei siis minkäänasteista masennusta jäljellä. Olen saanut vähintään lievän masennuksen pistemäärän jatkuvasti vuodesta 2009 alkaen. Se on nyt ohi! Kiitos Paranemisen avaimen! Olen terve, ja olen ONNELLINEN ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti ja aidosti!”

Nainen 27 v.

” Löysin sinun nettisivut maanantaina (nyt on keskiviikko). Olo oli  tuolloin ihan kamala ja aloin etsiä netistä tietoa millä voisin itseäni auttaa. Minulla on takana kaksi ja puoli vuotta psykoterapia työskentelyä. Jatkan terapiaani vielä syksyyn asti. Olen tiedostanut, että aika loppuu kesken ja terapiatyöni jää kriittiseen vaiheeseen, mutta korkeiden hintojen vuoksi joudun sen syksyllä lopettamaan.

Miia, haluan lausua sinulle kiitokset siitä mitä olet nettiin ladannut. Olen nyt muutaman päivän harjoitellut paranemisenavain harjoitetta. Olen youtubesta katsonut sinun videoita yms.  Nyt tuntuu että minä voin oikeasti jonakin päivänä löytää sen rauhan, joka sinusta huokuu. Minä olen ollut vuosia todella lukossa. Olen ollut samanlainen suorittaja, kuin sinä olet ollut. Siitä tavasta olen oppinut eroon terapeuttini avulla. Iso ongelmani on ollut Se etten osaa itkeä. Kun olen surullinen minä en saa kyyneleitä tulemaan ja Se johtaa kamalaan olotilaan ja lopulta olen vihan ympäröimä. Tämä sinun harjoite on saanut minun kyynelkanavat auki, kiitos. Tein juuri harjoitetta ja itkin. Se helpotti valtavasti, koska suru ei jäänyt möykyksi sisälleni. Voit varmasti ymmärtää miten onnellinen ja toiveikas olen itseni toipumisen suhteen tämän myötä.” Kolmen lapsen äiti 

Olen nyt tehnyt kolmesti päivässä avaimia ja olo tuntuu  hyvältä, enkä
ole kiukkuillut. Osaan suhtautua huumorilla pieniin sutkauksiin.
Olin viikonloppuna sukujuhlissa, joissa aina koin voimakkaita
paniikkikohtauksia niin nyt niitä ei ollut enkä vatvonut asioita kun
tultiin pois. Minulla oli hyvä ja iloinen olo, kun tultiin kotiin.
Jatkuva päänsärky on helpottunut. Olin ensi varauksellinen
aloittaessani avaimia, mutta nyt olen iloinen, kun olen tehnyt niitä
ja kokenut paranemisen alkaneen.

Nainen, Keski-Suomi